OVER ONS

WIE IS DE FILM MAKELAAR?

De Film Makelaar is al sinds 2015 bezig met videoproducties voor zowel ZZP’ers , MKB en grote multinationals .

Het gezicht achter De Film Makelaar is Eric van der Velden. Hij was als kleine jongen al gefascineerd over hoe films tot stand werden gebracht. Op zijn twaalfde begon Eric met zijn eerste producties. Op school werden de films ook wel eens ingezet als vermaak op bijvoorbeeld een bonte avond.

Op zijn veertigste hakte Eric de knoop door om zijn commerciële achtergrond te combineren met zijn passie voor films en besloot voor zichzelf te gaan beginnen. Het doel was om een collectief te starten, waarbij er samen gewerkt wordt aan het succes van ondernemers en films te maken die tot de verbeelding spreken.

Wij geloven in de kracht van film omdat film het enige medium is waarbij er informatie overdracht gecombineerd wordt met emotie. Toch vereist dit naast deskundigheid een bepaald inzicht die ervoor zorgt dat er meer beleving ontstaat rondom je bedrijf en bij je klanten.

Inmiddels bestaat De Film Makelaar vijf jaar en hebben we inmiddels meer dan 400 producties opgeleverd. Vanaf het eerste moment maken we winst en doen wij er alles aan om het succes van ondernemers te vergroten door onze bijdrage. Onze films worden beschreven als professioneel en doordacht, de draaidagen worden ervaren als een bedrijfsuitje en het resultaat staat als een huis en zorgt voor een positieve omzetstijging. Het doel is om ervoor te zorgen dat ondernemers weten dat we bestaan en dat we niet zomaar een videoproductie bedrijf zijn maar eentje met een gezamenlijk doel.

ONS TEAM

ERIC VAN DER VELDEN

Eigenaar

ROBIN DRIESSE

Producent, regisseur

JOOST RADEMAKER

Cameraman, editor

NICKY VERMEIJ

Productie assistent, editor

DE FILM MAKELAAR
BEHIND THE SCENES

EEN COMPILATIE VAN BEELDEN VAN HOE WIJ ALS TEAM TE WERK GAAN OP DE SET

DE FILM MAKELAAR
sHOWREEL 2019

EEN COMPILATIE VAN ONZE MOOISTE BEELDEN IN 2019