ONZE DIENSTEN

De Film Makelaar maakt films voor verschillende doelgroepen en doeleinden. Vandaar dat we onze diensten hebben opgesplitst in 4 hoofdgroepen. 

BEDRIJVEN

Voor bedrijven kunnen een aantal films van belang zijn. Een bedrijfsfilm die jouw bedrijfsverhaal omzet in pakkende visuals, of een promotiefilm voor een nieuw product dat wordt dat wordt gelanceerd.

EVENEMENTEN

Vier je een jubileumfeest, heeft jouw onderneming een open dag of heb je een knallend feest voor jouw bestaande klanten? Met een aftermovie kan je altijd kan je altijd terugkijken op een geslaagde dag.

PARTICULIEREN

Trouwerij, feest of uitvaart? Het is mooi om van zulke indrukwekkende momenten een aftermovie te hebben om ze de rest van je leven te kunnen herbeleven.

OVERIG

Ook fotografie behoort tot onze business. Net zoals een personalityfilm die jou als werknemer in de schijnwerpers zet. Ook de editen van aangeleverd beeldmateriaal is voor ons geen probleem!

BEDRIJVEN

Voor bedrijven zijn er een aantal films die van toegevoegde waarde kunnen zijn. Wil je jouw bedrijfsverhaal omzetten in een video of wil je jouw product of dienst promoten? Bekijk hieronder al onze diensten en producten voor bedrijven.

BEDRIJFSFILM

Een bedrijfsfilm voor jouw onderneming vergroot niet alleen je online zichtbaarheid, het brengt nog veel meer positiefs met zich mee. Ga voor meer info naar de product pagina bedrijfsfilm.

PROMOTIEFILM

Een promotiefilm zorgt voor een creatieve aankondiging voor jouw product, dienst of evenement. Klik voor meer info voor het product promotie films!

REVIEW FILM

Met een review film kan je vertrouwen winnen bij potentiële klanten. Een middel wat erg vaak wordt ingezet door grote multinationals. Ga voor meer info naar de productpagina van een review film.

PERSONALITY FILM

Met een personality film toon je jouw kwaliteiten en eigenschappen of die van je werknemers in een creatieve video. Dit zorgt voor een proffesionele uitstraling bij potentiële klanten. Ga voor meer info naar de product pagina van de personalityfilm!

PRODUCT FILM

Met een productfilm kan je in een korte video precies laten zien wat jouw product of dienst inhoud en hoe het werkt. Bekijk de productpagina voor meer info!

ANIMATIE FILM

Met een animatiefilm kan je jouw bedrijfsprocessen, diensten en werkwijzen op een creatieve manier vertalen naar video. Er zijn eindeloze mogelijkheden met animaties, beijk de productpagina voor meer info!

VLOG

Een trend van tegewoordig is het zakelijk vloggen. Op een creatieve manier laat je de doelgroep kennis maken met jouw onderneming. Bekijk voor de mogelijkheden de productpagina van vlogs!

EVENEMENTEN

Van welke evenementen zie je tegenwoordig geen beelden meer terug? Geen enkele! Of je nou een live-registratie wilt waarbij andere partijen live mee kunnen kijken naar presentaties op congressen of wil je jouw bedrijfsfeest nogmaals beleven door middels van een aftermovie? De Film Makelaar zorgt voor unieke content.

LIVE – EVENTREGISTRATIE

Een presentatie op de werkvloer die ook naar andere vestigingen gestreamd moeten worden? Heb je een evenement waarbij meerdere partijen belang hebben om deze te wonen? Met live-registratie is dat mogelijk! Bekijk de productpagina van live registraties voor meer info!

AFTERMOVIE

Je kunt je evenemten  herbeleven door middel van een aftermovie. Bij De Film Makelaar zorgen we voor een te gekke recap van je speciale dag.  Bekijk de productpagina voor meer info!

VLOG

Een open dag of een jubileumfeest? Laat een professional op die dag vloggen en breng op een creatieve manier de dag in beeld. Vloggen is een enorme trend, bekijk voor de mogelijkheden op de productpagina!

PARTICULIEREN

De Film Makelaar heeft ook verschillende opties voor particulieren. Zo maken wij een unieke trouwfilm voor jullie speciale dag. Ook voor de mindere momenten zoals een uitvaart kan het team van De Film Makelaar jouw wensen vervullen. Bekijk hieronder de mogelijkheden!

TROUWFILM

Een prachtige trouwfilm die je elke keer weer terugbrengt naar die prachtige dag. De Film Makelaar brengt jouw wensen in vervulling. Kijk voor meer informatie op de productpagina van trouw films!

UITVAARTFILM

Ook voor de mindere momenten in het leven kan een film van ongekende waarde zijn, zoals bij een uitvaart. Bekijk de productpagina voor meer info!

PERSONALITY FILM

Met een personality film komen al jouw kwaliteiten en eigenschappen terug in een krachtige video. Goed voor sollicitaties! Bekijk de productpagina voor meer info!

OVERIG

De Film Makelaar richt zich niet alleen op film! Vaak krijgen wij de vraag of we ook fotografen kunnen inzetten en doen dit regelmatig. Daarnaast kunnen wij montage werk verrichten en hebben wij kennis van online marketing! Bekijk hieronder de mogelijkheden.

FOTOGRAFIE

De Film Makelaar beschikt over professionele fotografen die jouw wensen vervullen. Of het nou een event is of foto’s voor een smoelenboek. Bekijk de productpagina voor meer info!

MONTAGE

De Film Makelaar krijgt vaak aanvragen om losse montages te verrichten van beeldmateriaal. Stuur jouw materiaal op en wij doen het werk! Bekijk de product pagina voor meer info!

ONLINE MARKETING

Vaak heeft een bedrijf na de oplevering van een film begeleiding nodig voor de online promotie van de film. Wij beschikken over online marketing specialisten dus bekijk de product pagina voor meer info!